Is Jia Ruan een oplichter? NFT Alpha Review 2022

Home » Reviews » Is Jia Ruan een oplichter? NFT Alpha Review 2022

Je hebt vast en zeker al één van zijn advertenties tegengekomen: Jia Ruan beweert jouw leven te kunnen veranderen.

Het begon allemaal met de Bol Masterclass en deze dagen houdt Jia zich bezig met NFTs.

Maar wie is deze man, kan hij nou echt jouw leven veranderen? Of is hij een oplichter?

In deze review van NFT Alpha nemen we alles onder de loep.

Deze review van NFT Alpha bevat affiliate links. Als je iets aanschaft via de linkjes in dit artikel krijg ik daarvoor in ruil een commissie zonder extra kosten naar jouw toe.

Wie is Jia Ruan?

wie is Jia ruan?

Jia is een 26-jarige internet ondernemer uit Nederland. In de laatste jaren werd hij razend populair d.m.v zijn advertenties op sociale media.

Ruan groeide op in een famillie van ondernemers. Zo zag hij first-hand hoe zijn ouders meerdere Chinese restauranten runden in zijn jeugd. Dit maakte van Jia de man die hij vandaag is. Net als hen wou hij diezelfde financiele vrijheid bereiken.

Met dat in zijn achterhoofd begon Jia al snel verschillende businesses te starten. Na hard te werken en veel trial en error kwam hij uiteindelijk uit op het verkopen op Bol.com. Hierbij nam hij inspiratie uit het Amerikaans model om producten van het Chinese Alibaba door te verkopen op Amazon (dit heet Amazon FBA). Maar in plaats van het op Amazon te doen, bracht Jia Ruan deze techniek naar Nederland en België via Bol.com. Geniaal!

Wanneer dit succesvol bleek te zijn, kwam Jia Ruan op het idee om anderen aan te leren hoe zij ook zo geld kunnen verdienen en de Bol Masterclass was geboren. Door middel van advertentiecampagnes op YouTube werd de Bol Masterclass een razend succes voor Jia en zijn team.

Hierna volgenden andere cursussen zoals de Agency masterclass en de Unstoppable Mindset cursus.

Helaas bestaan de Bol Masterclass en andere cursussen van Jia Ruan niet meer. Maar klaar is hij zeker niet met zijn advertentiecampagnes. Deze dagen houdt Jia zich vooral bezig met de NFT markt en het promoten van zijn gloednieuw product: NFT Alpha.

Het vermogen van Jia Ruan

Het vermogen van Jia Ruan, hoeveel verdient hij in een maand?

Hoeveel verdient Jia Ruan? Verteld hij wel de waarheid over zijn inkomsten? Hiervoor heb ik in mijn artikel over het vermogen van Jia Ruan een klein onderzoek gedaan. Hieruit stelde ik vast dat hij via 3 verschillende inkomstenbronnen volledig financieel vrij is en over heel wat kapitaal beschikt. 

Is Jia Ruan een oplichter?

Voor mij is Jia Ruan GEEN oplichter.

Cursussen die Jia Ruan verkocht (bv. de Bol Masterclass) hadden effectief alle inhoud die jij nodig had om te starten met het verkopen op Bol.com.

Wanneer zo’n cursus in de juiste handen valt, kan het dus echt live changing zijn.

En zoals in deze video wordt dit herhaald door experts:

Voor mensen die de eerste stappen willen maken als ondernemer, is die duizend euro echt een koopje.

Thijs Broekhuizen, Docent Innovatie

En dat is ook gewoon zo. Zelf ben ik internet ondernemer en als het niet voor advertentiecampagnes zoals Jia Ruan was geweest, had ik nooit zelf nooit die eerste stap gemaakt.

Ik wist altijd al dat ik wou gaan ondernemen maar ik moest die extra push hebben om effectief te gaan starten. Voor mij was dat dropshipping, voor anderen was dit verkopen op Bol.com, Amazon en dergelijke.

MAAR, natuurlijk is dit niet voor iedereen zo.

Niet iedereen heeft die drive om te gaan ondernemen. Om het echt een poging te geven moet je heel wat tijd en geld investeren. Succes behalen is niet iets die je zal bereiken door enkel en alleen een cursus te volgen.

Cursussen zorgen er enkel voor dat jij diezelfde ‘push’ ontvangt, jij moet uiteindelijk de stappen zetten om dit waar te maken.


Wat is NFT Alpha?

NFT Alpha is het gloednieuwe project van Jia Ruan en zijn team.

Deze keer leren ze geen business-model aan zoals het verkopen op bol.com of het starten van een SMMB, in plaats daarvan helpen ze leden geld verdienen door het FLIPPEN van NFTs.

Hoe Jia Ruan €50,000 Heeft Verdiend Met Het Flippen Van Plaatjes Op Het Internet

Wil je graag horen van Jia Ruan zelf hoe hij geld verdiend met NFTs?

Luister dan even naar deze nooit-vertoonde podcast episode van Jia Ruan!

De inhoud van NFT Alpha

bij nft alpha krijg je toegang tot een echte nft community op discord

1. Discord Community

De NFT Alpha groep bevindt zich volledig op Discord. Na betaling krijg je meteen toegang tot exclusieve groep.

Hierbij maak jij deel uit van een echte NFT community gemaakt uit newbies zoals jij en échte experts zoals Jia Ruan en zijn team.

2. Signalen & Research door NFT Experts

Dit is uiteraard dé reden dat je de NFT Alpha discord groep joined. De Experts van NFT Alpha delen hun research met de community. Zij zoeken dus winnende NFTs voor jouw op!

nft alpha bevat signals en research door nft experts
bij nft alpha krijg je toegang tot een nft cursus ter waarde van 1000 euro

3. Gratis NFT Cursus TWV 1.000 euro.

Het zou natuurlijk geen Jia Ruan project zijn zonder een cursus met een prijskaartje van 1.000 euro. Als lid van de NFT Alpha krijg je momenteel volledig toegang tot de NFT Alpha Cursus. Deze cursus zal later uitgewerkt worden tot een volwaardige cursus die vervolgens los van de discord groep verkocht zal worden (voor 1.000 euro!).

In de cursus leer je van A tot Z alle informatie die je nodig hebt om geld te verdienen met NFTs.

4. Live Q&A’s

Met jouw vragen kan je terrecht bij de Q&A sessies in de Voice Chat Channel van de NFT Alpha Discord server. Deze sessies gebeuren wekelijks en worden op de server zelf aangekondigd.

Dankzij deze feature van NFT Alpha heb je altijd een uitgebreid antwoord op jouw gestelde vragen door echte NFT experts.

bij nft alpha krijg je toegang tot wekelijkse voice calls met experts
nft alpha bevat ook giveaways en whitelists

5. Whitelists & Giveaways

Ten slotte worden er maandelijks giveaways en whitelist plekken weggeven aan members van de community. Voor alle duidelijkheid: een whitelist is een lijst van mensen die early access krijgen bij een mint.

Wat the F*k is een NFT?

NFT staat voor Non-Fungible Token of los vertaald in het Nederlands: niet-verwisselbare token. Met Non-Fungible wordt eigenlijk gewoon uniek bedoelt. Wanneer jij een NFT aankoopt, ben jij de enige eigenaar ervan.

NFTs zijn digitale objecten die worden aangemaakt, verkocht en aangekocht op het Ethereum-netwerk. Dit is ook door iedereen mogelijk. Jij of ik kan zomaar een eigen NFT op de markt brengen.

Je kan NFTs vergelijken met een soort van digitale verzamelkaarten. Net zoals verzamelkaarten worden NFTs continu verhandeld.

Het idee is dat je een NFT goedkoop aankoopt en vervolgens met een vette winst verkoopt.

Waarom kiezen voor NFT Alpha van Jia Ruan?

De NFT wereld is gloednieuw. Maar Jia Ruan is er al van dag één mee bezig. En als miljonair heeft hij het kapitaal om er deze exciting nieuwe wereld écht te bestuderen.

Zo zegt hij zelf in één van zijn videos:

Ik gooi er geld tegen aan omdat ik zo leer.

In theorie kan je heel veel leren maar de praktijk is altijd anders. Jia Ruan heeft vanaf het begin zich op de NFT-markt gestort. Daarom is hij in mijn opinie de ideale leraar.

Hoeveel kost NFT Alpha?

Je kan lidmaatschap tot NFT Alpha aanschaffen met termijnen van 3, 6 of 12 maanden.

Dit zijn de prijzen:

  • 3 maand: 247,- euro of € 2,70/dag
  • 6 maand: 400,- euro of € 2,20/dag
  • 12 maand: 750,- euro of €2/dag

🚀 Bekijk het aanbod


Voor wie is NFT Alpha? 

Voor wie is nft alpha van jia ruan en voor wie is het niet? Waarom jij misschien nft alpha beter niet koopt

NFT Alpha is niet voor iedereen.

Niet iedereen heeft wat aan een cursus en een community. Net zoals bij het ondernemen, moet je over een échte drive beschikken om NFTs te flippen. Alhoewel je via NFT Alpha signals en research ontvangt, moet je ook nog bereid zijn je eigen research te kunnen doen.

NFT Alpha leert je alles wat er te weten valt over NFTs, geeft je toegang tot een community met andere NFT fanatics & experts, en legt hun eigen research en signalen op tafel. Maar dit wil heus niet zeggen dat jij zelf niets moet doen.

Als je echt succesvol NFTs wilt gaan flippen, zal je zelf ook research moeten doen. DO YOUR OWN RESEARCH. Je moet jezelf in die wereld gaan smijten en zorgen dat je er ALLES over weet. En niet 100% afhangen van je lidmaatschap bij NFT Alpha.

Daarbij moet je ook bereid zijn geld te verliezen. Je weet uiteraard nooit de uitkomst van een flip.

Als je denkt van nooit geld te verliezen met NFTs, dan is deze wereld zeker en vast niet voor jouw.

Net zoals bij het ondernemen, het investeren in beleggingen of het investeren in cryptomunten, is dit een wereld van vallen en opstaan.

En ten laatste, om jouw lidmaatschap tot NFT Alpha tot een success om te vormen, moet je natuurlijk ook geld hebben om te investeren en risico’s aan te gaan.

Ja NFTs bestaan er voor alle budgetten. Maar dit wil niet zeggen dat het verstandig is om NFTs te flippen als je nu al maandelijks amper rond komt.

Is NFT Alpha het geld waard? 

Is de nft alpha zijn geld waard of is het weggesmeten geld?

Lidmaatschap tot NFT Alpha is kostelijk. Maar hoeveel betaal je nu weer om naar school te gaan? Ik zelf ben gestopt met de hogeschool en verdien nu meer met mijn eigen online businesses dan ik ooit zou kunnen hebben verdient met mijn hogeschool diploma. 

Als jij nu denkt die persoon te zijn die kost wat kost winst gaat maken met het verkopen van NFTs en er 100% voor wilt gaan, dan is NFT Alpha het absoluut waard.

Ben jij iemand die liever snel rijk wordt zonder zelf te hoeven te werken? Verspil je geld niet.

Wat deed Jia Ruan voor NFT Alpha?

Jia Ruan houdt zich al een tijdje bezig in de internet marketing space. Zo begon hij verschillende trainingen over de laatste jaren.

Agency Masterclass

De Agency Masterclass was een training van Jia Ruan waarin hij, samen met Mitchell Weijerman, derden leerde hoe je een Social Media Marketing Bureau (SMMB) kan opstarten.

Met zo’n SMMB kan je geld verdienen door het beheren van de advertentiecampagnes van bestaande bedrijven. Zo beheer je bv. de Facebookcampagnes van een Tandarts.

Lees hier verder hoe je geld kunt verdienen met een SMMb.

Bol Masterclass

De Bol Masterclass was een training waarin Jia Ruan derden leerde hoe je een verkoper kunt worden op Bol.com. In deze cursus werd je aangeleerd hoe je producten van Alibaba op Bol.com kunt gaan doorverkopen met een vette markup.

Deze cursus bestaat helaas niet meer, jammer want dit was in my opinion toch de beste cursus die je kon vinden voor deze methode.

Het is vooral door de vele advertentiecampagnes van de Bol Masterclass dat Jia Ruan zo populair is geworden.

Lees hier verder hoe je geld kunt verdienen met bol.com.

Mijn conclusie: is Jia Ruan een oplichter en is zijn cursus NFT Alpha een scam? 

Na heel wat opzoekwerk te doen in hoe Jia Ruan geld verdient, hoe zijn marketing funnel in elkaar zit en wat hij aanbood in zijn vorige cursussen en zijn gloednieuwe cursus NFT Alpha, ben ik tot de conclusie gekomen dat Jia Ruan geen oplichter is.

Ja NFT Alpha is kostelijk, maar het is eigenlijk nog niets in vergelijking met vorige trainingen die Jia Ruan uitbracht, elk met een kostenplaatje van 1.000 euro.

Trouwens zit de nieuwe cursus, NFT Alpha (TWV 1.000 euro) momenteel GRATIS bij het pakket van NFT Alpha.

Dat is bovenop de vele features die NFT Alpha beschikt:

  • Een NFT community via Discord
  • Live Q&A calls met NFT experts
  • Signals & Research van NFT Experts
  • Whitelists & giveaways

Je krijgt dus héél wat bij aankoop van NFT Alpha. Vaak krijg je bij de concurrentie OF toegang tot een volwaardige cursus OF toegang to Signals & Research, niet allebei. Dit krijg je wel bij NFT Alpha.

Aan iedereen die gefascineerd is door de gloednieuwe wereld van NFTs, en geld over heeft om NFTs te flippen en, raad ik NFT Alpha 100% aan.

Jia Ruan is een inspiratie voor mij vanwege zijn onbreekbare mindset. Ik bestudeer hem al jaren en alhoewel zijn advertentiemethodes irritant kunnen overkomen wanneer je ze keer op keer opnieuw tegen komt, vind ik toch dat er heel wat te leren valt van hem.

Wil jij geld verdienen met NFTs? 🚀

Ben je overtuigd dat NFTs iets voor jouw is? klik dan hieronder om naar de betaalpagina van NFT Alpha te gaan.

👇 KLIK HIER 👇

Jouw NFT Alpha Review

Heb jij toegang gekocht tot NFT Alpha? Laat ons hieronder jouw ervaring weten!