Het vermogen van Jia Ruan — Net Worth Reveal

Home » Reviews » Het vermogen van Jia Ruan — Net Worth Reveal

Je ziet hem continu in advertenties op youtube, Instagram, Facebook enzovoorts. Maar wie is die Jia Ruan nu van de bol masterclass en wat is zijn eigen vermogen? In dit artikel bespreken we het vermogen van de 24 jarige Nederlandse ondernemer die in de laatste jaren razend populair is geworden. 

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een 24 jarige Nederlander die dankzij zijn bol.com en andere e-commerce businesses een passief inkomen heeft kunnen opbouwen als online ondernemer. Daarnaast verdient hij nog eens geld met zijn eigen coaching bedrijf: Unstoppable Lifestyle BV waarmee hij mensen aanspoort om hetzelfde te gaan doen en hun vervolgens daarin coacht. 

Lees verder: is Jia Ruan een oplichter? 

Het vermogen van Jia Ruan

Jia Ruan heeft twee B.V.s in zijn naam staan. Eentje staat volledig in voor zijn e-commerce zaken en eentje staat in voor zijn “unstoppable lifestyle” coaching bedrijf dat hij samen met partners en een volledig team beheert. 

Wat hij precies verdient met bol.com en andere e-commerce bronnen (zo vermeld hij dat hij nu ook internationaal is gaan verkopen) is niet zeker. Al is het wel zo dat Jia Ruan eerder de bol.com inkomsten van zijn B.V. heeft moeten bewijzen. 

Ook is het bekend gemaakt dat de bol masterclass de B.V. Unstoppable Lifestyle in de eerste 16 maanden zo’n 3 miljoen euro omzet gemaakt. 

Hoeveel Jia Ruan momenteel zelf waard is weet enkel hij zelf en zijn boekhouder. Wel weten we dat hij volledig financieel vrij kan leven en alles kan veroorloven om gelukkig te zijn. 

De inkomstenbronnen van Jia Ruan

1. Bol.com

GamesGames

Volgens Jia Ruan zelf verdient een passief inkomen van zo’n zo’n €2.000 per dag met zijn producten die op bol.com te koop staan.

2. Bol Masterclass (Unstoppable Lifestyle B.V)

Aan zijn Bol Masterclass verdient Jia Ruan € 997,- per stuk. Natuurlijk gaat dit geld niet meteen in zijn zak maar komt dit in zijn Unstoppable Lifestyle B.V terecht, waar hij een heel groot team heeft die uiteindelijk ook moeten betaald worden.

Geïnteresseerd? Klik hier om gratis deel te nemen aan de webinar.

Daarnaast betaald hij waarschijnlijk nog eens honderden tot duizenden euros per dag aan advertenties alleen. Dat wordt snel duidelijk als je hem gaat opzoeken, hij gaat je bombarderen met advertenties. Hieruit kunnen we afleiden dat ook zijn tweede B.V heel goed opbrengt. 

3. Andere E-commerce bronnen

Iemand met een sales-talent zoals Jia Ruan blijft uiteraard niet enkel en alleen binnen Nederland en België. Zo vertelde hij in een laatste video uiteindelijk dat hij nu ook bezig is met het internationaal verkopen van producten. Hierbij kan ik me voorstellen dat Jia Ruan waarschijnlijk bezig is met Amazon FBA of een eigen webshop(s) heeft waar hij white-label/private label producten verkoopt.

Hoe Jia Ruan zijn vermogen beheert

In zijn nieuwe video legt Jia Ruan uit hoe hij zijn vermogen beheert. Vroeger had hij net zoals velen het probleem dat hij niet met geld kon omgaan, zijn volledige bankrekening was dus een warboeltje zonder structuur. Dat zorgt er ook voor dat je dingen gaat gaan kopen die je niet kan veroorloven enzovoorts. 

Met zo’n slechte structuur kan je dus niet financieel vrij of rijk worden. Enkel wanneer jij volledige controle over jouw eigen vermogen hebt kan jij ervoor zorgen dat je financieel vrij bent. 

Uit een seminar had hij eerst leren werken met het jar systeem waar hij elke maand een bepaald percentage uitgeeft aan verschillende zaken. Zo zag het er uit:

  • 10% in jezelf investeren
  • 20% opzij zetten voor investeringen (denk maar aan aandelen, vastgoed etc)
  • 10% sparen voor een rainy day, een noodfonds dus

Door het jar systeem te gebruiken kreeg hij dus controle over zijn eigen vermogen. Wanneer hij dan merken dat zijn vermogen groter werd, is hij gestopt met dit systeem te gebruiken omdat het voor hem geen sense meer maakte. Jia Ruan verdient nu te veel om bijvoorbeeld 10% aan zichzelf uit te geven. 

Dus bedacht hij een nieuw systeem om zijn vermogen te beheren: hij zet een bepaald bedrag aan de kant voor zichzelf en de rest komt op een emergency fund of blijft op zijn zakelijke rekening. Met zijn emergency fund wil hij één ding bereiken: dat hij 3 maand lang kan overleven in luxe zonder inkomen. Enkel wanneer zijn emergency fund over genoeg geld beschikt, laat hij de overschot overstromen in nog andere takken zoals: sparen, investeringen, en drip (luxe aankopen). 

Zo verspild hij dus enkel en alleen geld dat hij echt kan veroorloven en bouwt hij terwijl aan een passief inkomen via aandelen en investeringen. 

Wat Jia Ruan Gelukkig maakt

In deze video legt hij uit hoe hij beseft dat hij veel gelukkig is met een dagelijks schema van vroeg opstaan, workoutje doen, gezond eten, werken en uiteindelijk vroeg gaan slapen. Dit doet Jia Ruan veel liever dan een dag lekker lui op een boot gaan zitten, junk food eten en uiteindelijk niets doen.

Hiermee maakt hij de vergelijking met het spel GTA waarin je de mogelijkheid hebt om cheats te gebruiken om zoveel geld te krijgen als je maar wilt en dus alle autos, gebouwen en dergelijke in het spel te unlocken zonder er iets voor te hoeven doen.

Op die manier geraak je het spel heel snel beu terwijl moest je er zelf voor werken, je er veel meer voldoening uit krijgt. Ook in het echte leven is dit zo. Dat is ook de reden dat ondernemers met gigantische vermogens zoals Warren Buffet en Bill Gates nog steeds elke dag werken. 

Geld maakt je dus niet gelukkig volgens Jia Ruan, financiele vrijheid en voor jezelf werken maakt je gelukkig. 

Kan iedereen een vermogen bekomen zoals Jia Ruan? 

Neen, daar geloof ik niet in. Niet iedereen is nu eenmaal gemaakt om ondernemer te worden, om er hard voor te werken en op te staan na een val. 

Wel geloof ik dat iedereen die gepassioneerd is en in zichzelf geloofd de capaciteiten heeft om uit de 9 tot 5 te breken en uiteindelijk financieel vrij te worden. Maar je zult er keihard voor moeten werken, dat heb ik zelf ook moeten doen en doe ik zelf nog steeds. 

Maar ook Jia Ruan met zijn groot vermogen doet dit nog steeds elke dag opnieuw en opnieuw. 

De bol masterclass cursus

bol masterclass cursus van Jia ruan. Wat is zijn vermogen?

Jia Ruan heeft natuurlijk zijn eigen cursus waar hij je via videotrainingen leert hoe je zelf aan de slag kunt gaan als ondernemer en beginnen met het verkopen via bol.com, wat voor hem zijn pad naar succes was. 

Bekijk de bol.com masterclass cursus

Elke dag worden mensen gemotiveerd om aan de cursus deel te nemen en zichzelf in te zetten om financieel vrij te worden. Ook jij kan dus aan die cursus deel nemen. 

LET OP: de cursus is niet voor iedereen weggelegd. Slechts een handvol mensen hebben het karakter om het echt te maken als ondernemer, zorg er dus voor dat je eerst zeker bent van je stuk voor je het gaat aanschaffen. 

Conclusie: Wat is het vermogen van Jia Ruan?

Uit mijn volledig onderzoek kan ik vaststellen dat Jia Ruan heel wat geld uit zijn verschillende inkomnstenbronnen maakt.

Jia Ruan is vast en zeker een miljonair en geniet van de financiele vrijheid. Maar dat is enkel zo omdat hij elke dag keihard werkt, als je dat wilt recreeëren moet jij dus hetzelfde doen en niet verwachten dat je snel rijk gaat worden.

Wil je ook online geld verdienen net zoals Jia Ruan? Volg zijn gratis training waar hij uitlegt hoe hij geld verdient met het verkopen op bol.com