Het vermogen van Joshua Kaats — Net Worth Reveal

Home » Dropshipping » Het vermogen van Joshua Kaats — Net Worth Reveal

Je ziet hem continu in advertenties op youtube, Instagram, Facebook enzovoorts. Maar wie is die Joshua Kaats nu met zijn Dropship Academy? In dit artikel bespreken we het vermogen van de 24 jarige Nederlandse ondernemer die in de laatste jaren razend populair is geworden

Wie is Joshua Kaats?

Joshua is een 24 jarige Nederlandse ondernemer die dankzij het dropshipping business-model heel wat centen verdient.

Daarnaast verdient hij nog eens geld met zijn coaching bedrijf: Dropship Academy B.V waar hij dropship coaching geeft en vooral geld verdient met het verkopen van zijn cursus: De Dropship Academy.

Wat is Dropshipping?

Nu vraag je misschien wel af, wat is dropshipping? En hoe heeft Joshua Kaats daarmee zijn vermogen opgebouwd?

Dropshipping is een simpel business model.

Jij start als dropshipper een webshop op en verkoopt daar producten van een externe leverancier (vaak AliExpress) voor 3-5 (of zelf meer) keer meer dan jij ze aankoopt.

hoe dropshipping werkt

Stel je verkoopt een horloge voor €50. Deze koop jij aan voor €10 bij AliExpress en daar komt (ter illustratie) nog eens €10 advertentiekost per verkocht product bij. Jij houdt dus €30 euro over aan elk verkocht product, niet slecht als je dat helemaal geautomatiseerd laat lopen via Facebook Advertenties!

Via Facebook Advertenties zorg jij ervoor dat héél veel mensen jouw product te zien krijgen en zo kan je jouw webshop opschalen tot gigantische cijfers.

P.S. Dropshipping gebeurt niet enkel via AliExpress, dit is gewoon ter illustratie aangezien dit de leverancier is die Joshua Kaats hanteert in zijn Dropship Academy.

Kan je Rijk Worden van Dropshippen?

kan je rijk worden van het dropshippen net zoals Joshua Kaats?

Dat kan je uiteraard. Dropshippen is gewoonweg een eCommerce business-model en daar valt heel wat onder.

Zolang mensen online blijven komen (en dat doen ze elk jaar méér en méér) valt er geld te rapen met dropshippen en andere eCommerce methoden.

Om daar van uit te gaan, hoef je geen expert te zijn.

Of JIJ nu rijk kan worden met dropshippen, dat is helemaal iets anders natuurlijk.

Dropshipping is in de laatste jaren razend populair geworden, dit betekend dat er heel wat concurrentie is.

Dankzij dropshippen, kan iedereen snel en eenvoudig een webshop opstarten.

Heel veel mensen starten er dan ook meteen mee, en heel veel van hen kopen dropshipping cursussen zoals die van Joshua Kaats.

Het probleem is dat veel van die mensen helemaal geen idee hebben hoe veel tijd en inspanning er wel niet zit in het starten en beheren van een online business.

Het lijkt allemaal makkelijk en snel in die Youtube-videos en advertenties, maar in het echt is dat heel wat anders.

Met dropshippen kan je onmogelijk snel rijk worden, on-mo-ge-lijk.

Enkel met hard werk, veel tijd en inspanning en (heel wat) vallen en opstaan ga je resultaten gaan zien.

Het Vermogen van Joshua Kaats

Op het Youtube Kanaal van Joshua Kaats merk je al snel dat hij niet verlegen is om met zijn rijkdom te pronken.

Uiteraard is dit ook zijn ‘branding’ aangezien hij zo mensen aanspoort om zijn Dropship Academy aan te kopen en hetzelfde zoals hem te doen: geld verdienen met dropshipping.

We weten dat hij geld heeft om Ferraris en lamborghinis te kopen. En zelf even €50.000 weggeven is geen probleem voor Joshua Kaats (wat een goeie reclame).

Joshua Kaats heeft 2 BVs in zijn naam: de Dropship Academy B.V en KAJA Ecom B.V. De eerste is helemaal van hemzelf en deze wordt gebruikt voor de Dropship Academy. De tweede startte hij samen met mede-ondernemer Sven Jansen.

Hoeveel hij precies verdient met zijn 2 B.V.s, dat weet enkel hijzelf en zijn boekhouder. Je mag er van uitgaan dat Joshua Kaats een aantal miljoen waard is.

Hij kan dus volledig financieel vrij leven en alles veroorloven wat hij maar wenst dankzij het dropshipping business-model.

Verdient Joshua Kaats Veel Geld met Dropshippen zelf en zijn Webshop(s)?

Natuurlijk is het ook zo met die ondernemers en hun cursussen, dat ze snel meer gaan verdienen met een cursus, dan met het product dat ze effectief gaan promoten.

Zo kan je er zeker van zijn dat aan de prijs waar hij zijn Dropship Academy en High Ticket Dropship Academy voor verkoopt, Joshua Kaats heel wat geld verdient met de cursus alleen al.

Zeker is dat bedrag hoger dan het geen hij verdient met dropshipping zelf.

Maar dat is het ook gewoon: dropshippen is zo’n beetje een gateway naar online business.

Dropshipping maakt het starten van een online business gemakkelijk.

Dropshippers stappen vaak over naar andere business modellen die ze uiteindelijk liever doen, of ze stappen over van dropshipping naar het verkopen van eigen producten, starten van een eigen merk enzovoorts.

Zo startte ik in 2017 ook met dropshippen, en sindsdien heb ik heel wat uitgeprobeerd zoals:

En ook via deze blog verdien ik geld met via Affiliate Marketing en het verkopen van web-design services.

Ook besefte ik in de laatste 4 jaren dat mijn liefde voor online business meer bij het starten en beheren van online blogs (heb er nu 4!) dan het starten van dropshipping webshops.

Voor Joshua Kaats zal dit niet veel verschillend zijn, hij verdient waarschijnlijk meer met de cursussen dan met dropshipping zelf.

Maar daar is natuurlijk niks mis mee, na het verkopen van andermans producten (a.d.h.v dropshipping) is Joshua Kaats geëvolueerd naar het verkopen van zijn eigen product.

Het verkopen van eigen producten, startten van een brand, dat is de droom van elke dropshipper.

De Inkomsten-bronnen van Joshua Kaats

Joshua Kaats heeft 3 inkomstenbronnen die geweten zijn.

1. Dropshipping

Zijn eerste inkomstenbron is natuurlijk het dropshippen. Hier verdient Joshua Kaats geld met het opzetten en automatiseren van dropshipping webshops.

2. Zijn Dropshipping Cursus

Zijn tweede inkomst komt van zijn 2 dropshipping cursussen: de Dropship Academy en High-Ticket Dropship Academy.

Aan de eerste verdient hij zon €997,- per verkochte cursus!

3. Affiliate Marketing

Net zoals de meeste internet ondernemers verdient Joshua Kaats ook heel wat als Affiliate. Zo verdient hij zo’n $5000 per maand als Shopify-affiliate alleen, volgens Shopify zelf!

Dat is heel wat als je beseft dat je als Shopify affiliate maxima $58 (over 2 maand) per referral kan verdienen. Dat wil zeggen dat zo’n 100 ondernemers per maand met Shopify beginnen via de referral van Joshua Kaats.

Als die allemaal nog eens zijn cursus van €997 kopen ook…

Dan weet je dat Joshua heel wat geld schept.

Is Joshua Kaats een Oplichter?

Vaak gaat men er meteen van uit dat je een oplichter bent als je online cursussen gaat verkopen.

Inderdaad, de manieren waarop Joshua zijn cursussen verkoopt, zijn nogal agressief.

Je ziet continu advertenties voor zijn Dropship Academy en hij gebruikt heel wat FOMO-marketing technieken om je toch maar te overtuigen zijn dropshipping cursus te gaan kopen.

Maar dat maakt hem nog geen oplichter.

Een oplichter zou iemand zijn die niet weet waarover hij spreekt, en uiteindelijk jouw iets aansmeert waar je niks mee kan aanvangen.

Ik geloof niet dat dit waar is.

Dropship Academy reviews

Ook zijn leden van zijn cursussen geloven dit niet, want hij heeft zon 160 positieve reviews op de Trustpilot pagina van de Dropship Academy (dit is een externe reviewsite)

Dropshipping is een heel mooi business-model die mensen uit de 9-5 ratrace kan krijgen.

Ongetwijfeld hebben heel wat mensen dit kunnen doen dankzij Joshua Kaats.

Maar ze zullen hiervoor héél hard moeten gewerkt hebben en heel wat gefaald hebben voor ze het uiteindelijk gemaakt hebben.

Is de Dropship Academy van Joshua Kaats voor jouw?

Ik ben er zeker van dat héél wat mensen die de cursus aangeschaft hebben, zich uiteindelijk opgelicht voelen wanneer ze beseffen dat ze niet rijk zijn geworden na enkele maanden het te proberen.

Dropshipping vergt een heel goede mindset, een ondernemers-spirit en een echt doorzettingsvermogen.

Mensen die denken snel rijk te kunnen worden, mensen die lui zijn, mensen met weinig tijd (werk, huishoudelijke taken, familie onderhouden, etc) , mensen met weinig doorzettingsvermogen, mensen met een ongezonde levensstijl, fervente gamers,…

Dit zijn mensen die al snel zo’n cursus zouden kopen om een snelle ‘out’ te vinden, maar niets is minder waar natuurlijk.

Niet iedereen is nu gemaakt om ondernemer te worden. Sommigen moeten gewoon voor een baas werken want ze hebben zelf die spirit niet (en daar is helemaal niks mis mee!)

Ben jij iemand die echte uitdagingen aangaat? Jezelf wilt pushen tot het uiterste? Al altijd op zoek bent naar een ‘IN’ naar het ondernemensschap? Iemand die geloofd dat je geld kan verdienen met inzet en passie? Iemand die geloofd in zichzelf? Iemand die niet opgeefd tot hij/zij slaagd?

Dan is de Dropship Academy helemaal voor jouw.

Als jij dit hanse artikel hebt gelezen, en denkt van: dit is wie ik ben en wat ik wil — dan heb je het waarschijnlijk in jouw.

En nu? Hoe ga je nu verder?

Ik raadt je aan om eerst even het gratis e-book van Joshua Kaats te lezen.

gratis dropship ebook Joshua Kaats

Daar legt hij je uit hoe dropshipping in elkaar zit vooraleer je ook maar een cent betaald.

Als je het ebook download, lees het dan meteen.

Laat het niet liggen want als snel ben je het vergeten en ga je weer verder met je leven.

Als dit is wat jij wil, download het boek en lees het uit (het is heel kort).

Daarna kan je beslissen of de Dropship Academy iets voor jouw is.

Of, als je liever een visuele presentatie krijgt, volg dan de Webinar waar Joshua Kaats het dropshipping busines-model aan jouw uitlegt!

Heb je liever een visuele presentatie? Volg dan even de gratis webinar van Joshua Kaats.

Hier legt hij in een uurtje tijd volledig uit hoe dropshipping in elkaar zit.


Keer terug naar het Dropshipping leercentrum