Wat is Ecom Foundations?

Ecom Foundations is een volledige dropshipping blauwdruk gebaseerd op de jaren ervaring in de E-commerce sector van John Yoon en zijn team.

Zij hebben over de laatste jaren meer dan 10 miljoen aan FB advertenties gespendeerd en hebben zo dé manier gevonden om winst te maken met dropshipping.

In de cursus, leer je hun bewezen verkoopstactiek van A tot Z.  

Voor wie is de cursus?

De cursus is voor iedereen die serieus met dropshipping wil beginnen of diegene die al zijn begonnen met hun dropshipping webshop maar struggelen om een sale binnen te krijgen.

John Yoon is bekend van zijn youtube case studies waarin hij zijn winning products revealed en uitlegt waarom ze juist zo veel opbrachten. Hij is een ecom-genius en daarom sta ik dus 100% achter zijn cursus.

Wat leer je in de cursus?

De blauwdruk van Ecom Foundations gaat stapsgewijs over het hanse dropshipping process. Ze starten bij de productkeuze en het kiezen van de leverancier in Module 1 en gaan zo verder tot het opzetten van de webshop m.b.v Shopify, het testen van producten a.d.h.v Facebook Ads, hoe je Facebook Ads kunt opschalen tot gigantische winstmarges, hoe je de email campagnes moet verzorgen, enzvooorts.

Op het einde gaan ze zelf in-depth over het inhuringsprocess van Virtual Assistants en andere werknemers. 

Als bonus krijg je de Instagram influencer marketing strategy.

Waarom raad ik deze aan?

Continu krijg ik mails met vragen van ondernemers over dropshipping. Ze willen er mee starten maar weten niet waar te beginnen. Of ze zijn al gestart maar krijgen geen sales binnen.

In het begin verwees ik hen door naar gratis filmpjes, maar al snel merkte ik op dat velen gewoon liever willen dat ik hen precies zeg wat ze moeten doen. Dat kan ik natuurlijk niet want daar zou ik tientallen uren aan moeten spenderen.

Nu raad ik hen de cursus van Verum Ecom aan, waar ik zelf 100% achter sta. Dit is absoluut de beste cursus die je in 2020 kunt gebruiken om een succesvolle store te bouwen. En ik ben zeker niet de enigste die dat denkt. Verum Ecom is gigantisch snel gegroeid in de laatste maanden en hun cursisten zijn overweldigend positief.

cursisten verum ecom

Verum Ecom vs Dropship Academy

Vele Belgen en Nederlanders hebben héél weinig keus wanneer het op een deftige dropshipping cursus aankomt. Zo kan Joshua Kaats zijn prijs gigantisch hoog zetten.

Verum Ecom daarentegen is misschien wel in het Engels maar hun cursus is véél meer gericht op 2020, heeft veel meer inhoud én kost maar liefst 14 keer zo weinig.

Verum Ecom

Prijs: €85,-

Dropship Academy (Joshua Kaats)

Prijs: €1197,-

P.S. Wist je dat ik €200,- commissie zou krijgen per aankoop moest ik hier mijn Affiliatelink van Dropship Academy zetten? Hiermee bewijs ik nogmaals dat Verum Ecom het duizend keer beter doet, ook al verdien ik er zelf 10 keer minder aan. 

Mijn mening over dropshipping cursussen

Zelf was ik nooit echt voor die cursussen, ze kosten vaak veel geld en leren je allemaal hetzelfde. Vooral die Nederlandse gozers met hun agressieve advertenties kan ik niet af. Kost die gast zijn verouderde cursus van 2017 écht 1197 euro? WTF?

Mijn eigen succes heb ik zelf opgebouwd aan de hand van maanden testen, researchen, vallen en opstaan.

Nu besef ik dat de juiste cursus me heel wat tijd zou hebben kunnen uitgespaard. Na al die jaren in dropshipping heb ik nog steeds kunnen leren uit de cursus van Verum Ecom en dat zegt heel wat over de inhoud. 

*Wist je dat ik bij mijn eerste store €1600 aan niet-werkende FB Advertenties heb verspild? Deze cursus gaat je maanden en jaren researchen en testen uitsparen. Maak niet dezelfde fout als mij 4 jaar geleden en verspil je geld niet aan advertenties zonder dat je weet WAT je moet verkopen en HOE je moet verkopen. 

Als er één cursus €1000,- waard is, is het wel die van John Yoon. En hij verkoopt hem voor slechts €85,-. 

Nog vragen over de cursus van Verum Ecom of gewoonweg over dropshipping? Stel ze gerust hier of stuur mij een mailtje: hello@deandevos.be 

GRATIS EBOOK

Leer dropshippen van A-Z

met de gratis ebook!

 

 

gratis dropshipping ebook

Ontvang de GRATIS

Dropshipping Checklist

Close