Dean Devos

Online Ondernemer & Travel Addict

Hi!

Ik ben Dean. 

In mijn dagelijks leven hou ik mij vooral bezig binnen de E-Commerce sector. Zo run ik mijn eigen webshops en help anderen met het creëren van hun eigen webshop

Maar daar stopt het heus niet. Naast E-commerce ben ik continu bezig met het runnen van meerdere blogs, affiliate marketing, social media marketing, branding en consulting. 

Zo sla ik overal op het web een beetje mijn slag. Ik ben dan ook niet van het web weg te krijgen. 

Vaak zul je me vinden op airports, met mijn oortjes in en mijn laptop op mijn schoot. Reizen is mijn tweede passie, en volledig mogelijk dankzij mijn digitale levenswijze. 

Ben je van plan een webshop te starten en hebt hulp nodig? Misschien heeft je webshop een nieuwe branding nodig? Misschien is jouw website wat verouderd en zoek je naar een betaalbare webdesigner? Op zoek naar iemand met sociale media of SEO ervaring om klanten te lokken naar jouw project, webshop of zaak? 

Als de service web-related is, ben jij bij mij aan het juiste adres. Ik ben een all-arounder met heel wat ervaring. Wat je ook nodig hebt, ik kan je zeker helpen of in de juiste richting sturen. 

  Contacteer mij en we bespreken jouw benodigheden. Speak soon! 

Lees mijn blog

GRATIS EBOOK

Leer dropshippen van A-Z

met de gratis ebook!

 

 

gratis dropshipping ebook

Ontvang de GRATIS

Dropshipping Checklist

Close