About Me

about dean devos

Hi!

Ik ben Dean. Een webdesigner uit Brugge, BelgiĆ«. Wanneer ik niet bezig ben met het designen van nieuwe websites, (social media) branding of brand consulting, ben ik aan het werk aan mijn eigen online ventures. Zo heb ik twee webshops, een Amazon Affiliate blog en een Netflix review blog. Van het web, maak ik mijn speeltuin. Ik ben er dan ook niet van weg te krijgen. 

Vaak zul je me vinden op airports, met mijn oortjes in en mijn laptop op mijn schoot. Reizen is mijn tweede passie, en volledig mogelijk dankzij mijn digitale levenswijze. 

Heb je iemand nodig om je nieuwe website te designen? Misschien is je voorlopige website nogal verouderd en ben je toe aan een nieuw, mobile-first design?  Of ben je op zoek naar iemand die de branding op social media voor u kan doen? Wilt u wat meer informatie over het ranken op Google? U hebt een winkel en wilt deze online brengen? 

Als de service web-related is, ben je bij mij aan het juiste adres. Contacteer mij en we bespreken jouw benodigdheden. Volledig vrijblijvend natuurlijk. See you soon! 

dean devos branding & webdesign